Actualitate

10 mai 2021 – termenul pentru depunere a șapte declarații fiscale

Comunicat de presă

Administrația Județeană a Finanțelor Publice Teleorman informează persoanele impozabile, înregistrate în scopuri de TVA conform art. 316 din Legea 227/2015, care nu au depășit plafonul de scutire și care doresc să fie scoase din evidența persoanelor înregistrate în scopuri de TVA, că luni, 10 mai 2021, este termenul limita pentru următoarele declarații fiscale:

– formularul 010 ”Declarație de înregistrare fiscală/Declarație de mențiuni/Declarație de radiere pentru persoane juridice, asocieri și alte entități fără personalitate juridică” sau

– formularul electronic 700 ”Declaraţie pentru înregistrarea/modificarea în mediu electronic a menţiunilor ulterioare înregistrării fiscale”, după caz.

– formularul 020 ”Declarație de înregistrare fiscală/Declarație de mențiuni pentru persoane fizice române și străine care dețin cod numeric persona” sau

– formularul electronic 700 ”Declaraţie pentru înregistrarea/modificarea în mediu electronic a menţiunilor ulterioare înregistrării fiscale”, după caz.

– formularul 070 ”Declarație de înregistrare fiscală/Declarație de mențiuni/Declarație de radiere pentru persoanele fizice care desfășoară activități economice în mod independent sau exercită profesii libere”, sau

– formularul electronic 700 Declaraţie pentru înregistrarea/modificarea în mediu electronic a menţiunilor ulterioare înregistrării fiscale”, după caz.

Tot până la această dată, persoanele impozabile înregistrate în scopuri de TVA conform art. 316 din Legea 227/2015, care optează pentru aplicarea regimului special pentru agricultori vor depune ”Notificarea privind aplicarea/încetarea aplicării regimului special pentru agricultori” – Formularul 087.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button