Actualitate

10 permise de conducere reținute de polițiștii teleormăneni

Comunicat de presă

În ultimele 24 de ore, polițiștii teleormăneni au fost în teren în vederea asigurării unui climat optim de ordine și siguranță publică, protejării patrimoniului și drepturilor și libertăților persoanelor, răspunzând nevoilor cetățenilor.

Astfel, la data de 26 iulie, polițiștii au intervenit la peste 100 de evenimente, dintre care nu mai puțin de 80 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență – 112.

Totodată, în urma activităților preventive desfășurate, pentru neregulile constatate polițiștii au aplicat peste 90 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 38.000 de lei, au reținut 10 permise de conducere și au retras un certificat de înmatriculare pentru diverse abateri de la normele privind circulație pe drumurile publice.

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului au fost înregistrate trei accidente rutiere ușoare, la Turnu Măgurele, Vârtoape și Bujoru, în cauze fiind întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Polițiștii teleormăneni atrag atenția asupra necesității respectării normelor rutiere de către toți participanții la trafic, întrucât cauzele generatoare ale evenimentelor tragice produse pe drumurile județului nu sunt imputabile doar unei categorii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button