Actualitate

19 accidende rutiere grave au fost înregistrate în Teleorman, de la începutul anului

15 persoane și-au pierdut viața , alte șapte au fost grav rănite în urma accidentelor rutiere

În ultimele 72 de ore, polițiștii teleormăneni au acționat în vederea asigurării unui climat optim de ordine și siguranță publică, pentru protejarea patrimoniului și drepturilor și libertăților persoanelor, răspunzând nevoilor cetățenilor.

 Astfel, în perioada 6 – 8 iunie , polițiștii au intervenit la aproximativ 350 de evenimente, dintre care peste 300 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Polițiștii continuă să acționeze în vederea prevenirii și combaterii accidentelor rutiere, fiind vizate cauzele generatoare ale acestora. Astfel, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au aplicat nu mai puțin de 65 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea limitelor legale de viteză și 16 pentru nereguli privind depășirea, conducătorilor auto atrăgându-li-se atenția cu privire la necesitatea respectării legislației privind circulația rutieră.

De la începutul acestui an și până în prezent, la nivelul județului Teleorman au fost înregistrate 19 accidente rutiere grave, în care și-au pierdut viața 15 persoane și alte șapte au fost grav rănite. Cauzele producerii acestora au la bază abaterile comise de către bicicliști, alte preocupări de natură a distrage atenția în timpul mersului și viteza neadaptată la condițiile de drum.

IPJ Teleorman atrage  atenția tuturor participanților la traficul rutier să respecte indicațiile polițiștilor aflați în teren, precum și prevederile legislative în domeniu!

 

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button