Actualitate

23 de amenzi au aplicat jandarmii teleormăneni săptămâna trecută

Comunicat de presă

Săptămâna trecută, efectivele de jandarmi au acţionat în zona de responsabilitate pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirea şi descoperirea infracțiunilor care afectează viața, siguranța persoanei precum și proprietatea publică şi privată.

În această perioadă au fost aplicate 47 sancțiuni contravenționale din care 24 de avertismente și 23 de amenzi în valoare totală de 6500 lei. De asemenea a fost constatată 1 infracțiune fiind identificat un înfăptuitor.

Toate sancțiunile au fost aplicate  la Legea 61/1991  privind sancționarea faptelor de încălcare a ordinii şi liniștii publice.

În data de 07 iulie ,în jurul orei 18:00, un echipaj din cadrul Detașamentului mobil Alexandria, a observat la intersecția străzilor Negru Vodă și Av. Colfescu din Municipiul Alexandria, un bărbat în timp ce lovea cu pumnii o femeie, astfel că echipajul de jandarmi a procedat imediat la aplanarea conflictului și interceptarea persoanei violente, iar pentru acordarea primului ajutor în cazul victimei a fost apelat numărul unic de urgență 112.

În cauză au fost întocmite acte de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Actele de sesizare au fost predate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria, urmând ca organele abilitate să se pronunțe asupra soluției legale.

În perioada următoare jandarmii teleormăneni vor continua misiunile de patrulare în mediul urban şi rural în vederea prevenirii şi combaterii faptelor de natură antisocială pe raza județului.

 

 

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button