Actualitate

231 de sancțiuni contravenționale și 13 permise reținute, în Teleorman, astăzi

Acțiunea polițiștilor s-a desfășurat pe parcursul a două ore

În cursul zilei de astăzi, în intervalul orar 12.00-14.00, polițiștii teleormăneni, în colaborare cu polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt și Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, sub coordonarea Direcției Rutiere din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, au desfășurat o acțiune cu efective mărite, pe raza județului Teleorman, în sistem integrat, pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și prevenirea cauzelor generatoare de accidente.

Astfel, în urma acțiunii desfășurate de către polițiști, au fost constatate două infracțiuni la regimul rutier, aplicate 231 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 42.000 de lei, reținute 13 permise de conducere și retrase două certificate de înmatriculare.

Cele mai multe sancțiuni au fost aplicate pentru viteză, respectiv 102 sancțiuni și 33 pentru pietoni.

Dintre cele 13 permise de conducere reținute, două au fost pentru consum de alcool și trei pentru viteză.

Acțiunile pe linie rutieră continuă și în zilele următoare, polițiștii fiind prezenți la datorie pentru a se asigura că, prevederile legale la regimul rutier sunt respectate!

Creșterea siguranței rutiere pe drumurile teleormănene reprezintă o prioritate a I.P.J. Teleorman, polițiștii acționând permanent în vederea prevenirii accidentelor de circulație!

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button