Actualitate

2379 de persoane aflate în izolare la domiciliu și 11 persoane aflate în carantină instituționalizată,astăzi,în Teleorman

1290 de teste Covid-19 au fost efectuate în laboratorul coordonat de DSP Teleorman.

La nivelul județului Teleorman, sunt monitorizate în prezent, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, 2379 de persoane aflate în izolare la domiciliu și 11 persoane aflate în carantină instituționalizată.

Potrivit raportării Direcției de Sănătate Publică Teleorman, până astăzi, 10 iunie , au fost declarate vindecate și externate 126 persoane. Dintre acestea, 89 au fost externate de la Spitalul Municipal „Caritas” din Roșiorii de Vede ,unitate suport COVID- 19.

De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului, au fost efectuate 2038 de teste COVID-19, dintre care 1290 în laboratorul coordonat de DSP Teleorman.

Instituția Prefectului Județului Teleorman  reamintește cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.

 

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button