Actualitate

5 persoane rănite grav într-un accident rutier la Orbeasca

Un copil de 2 a fost transportat cu elicopterul Smurd

În data de 30 iulie, în jurul orei 18:02 , polițiștii au fost sesizați prin Sistemul unic pentru apeluri de urgență 112, cu privire la faptul că pe DJ 504, în localitatea Orbeasca, județul Teleorman, a avut loc un accident rutier grav.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari cu o descarcerare, o autospecială de stingere, o autospecială transport persoane și victime multiple , un Smurd și 5 echipaje SAJ

Polițiștii rutieri au stabilit faptul că, un bărbat în vârstă de 31 de ani, din localitatea Smârdioasa, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 504, a părăsit partea carosabilă lovindu-se de un cap de pod.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto un bărbat de 31 de ani și altor 4 pasageri, respectiv doi adulți de 44 de ani și 22 ani și doi minori cu vârste de 4 și 2 ani.

Minorul de 2 ani rănit grav, este resuscitat la fața locului, urmând a fi transportat cu elicopterul SMURD la o unitate medicală din municipiul București, pentru acordare de îngrijiri medicale.

Celelalte trei victime au fost transportate la spital cu multiple traumatisme, doua dintre ele inconștiente.

În cauză polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button