Actualitate

76 de persoane infectate cu Covid-19,în Teleorman.Șase au fost declarate vindecate

La nivelul județului, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Teleorman (CJCCI), în centrele de carantină erau cazate, la ora 14:00, 319 de persoane. În ceea ce privește persoanele autoizolate la domiciliu, acestea sunt în număr de 443.

Conform Direcției de Sănătate Publică, până astăzi, 16 aprilie , pe teritoriul județului Teleorman, au fost confirmate 76 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 6 au fost declarate vindecate și externate ,dintre aceștia, un pacient de la Spitalul Municipal „Caritas” din Roșiorii de Vede.

De la decretarea stării de urgență și până în prezent, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman se efectuează cercetări cu privire la șapte sesizări, din oficiu sau de la alte persoane, privind săvârșirea infracțiunilor de zădărnicirea combaterii bolilor, abuz în serviciu, delapidare, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals, fapte prevăzute și pedepsite de Codul Penal.

În prezent,la nivelul judetului,au fost deschise trei dosare penale pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Centrul de Comunicare al CJSU Teleorman

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button