Economic

8 sancțiuni contravenționale în valoare de 15.000 de lei ,aplicate de jandarmii teleormăneni

În ultimele 24 de ore, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Teleorman au continuat să acţioneze integrat, în echipaje mixte, alături de polițiști și poliţişti locali pentru impunerea normelor legale, instituite pe perioada stării de urgenţă.

Pe parcursul misiunilor au fost desfășurate activități preventive și de informare, fiind transmise și mesaje către cetăţeni cu privire la necesitatea respectării măsurilor prevăzute de ordonanțele militare. Prevenția este modalitatea cea mai eficientă de a face faţă acestei situații. Din păcate, multe persoane nu au înţeles situaţia în care ne aflăm, iar la solicitarea noastră de a respecta restricțiile dispuse prin ordonanțele militare s-au opus.

În cazul acestor persoane, am aplicat singurul nostru instrument viabil și eficient, spunem noi, și în ultimele 24 de ore am fost nevoiți să aplicăm în total 8 sancțiuni contravenționale în valoare de 15.000 de lei, pentru nerespectarea măsurii privind circulația persoanelor în afara locuinței sau gospodăriei.

Restricțiile dispuse prin ordonanțele militare sunt pentru siguranța dumneavoastră.

Fiți responsabili, respectați-le!

COMPARTIMENTUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button