Actualitate

A lovit un biciclist și a fugit de la locul accidentului

Poliția Municipiului Alexandria a fost sesizată prin apel la numărul unic de urgență 112 cu privire la faptul că, în intersecţia  str. C. Brâncoveanu – str. Al. Ghica s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești, iar autorul a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

În urma sesizării, echipa operativă din cadrul Biroului Rutier Alexandria a efectuat cercetări, stabilind următoarele:

În timp ce un tânăr în vârstă 20 de ani din comuna Gălăteni, județul Teleorman conducea un autoturism pe str. Constantin Brâncoveanu, din direcția str. Cuza Vodă către râul Vedea, la intersecţia cu str. Alexandru Ghica a efectuat virajul la stânga către str. București, moment în care a acroșat cu partea laterală dreapta a autoturismului un bărbat în vârstă de 59 ani, din mun. Alexandria, jud. Teleorman, care se afla lângă bicicleta și aștepta să traverseze str. Alexandru Ghica.

După producerea evenimentului rutier,  conducătorul auto a părăsit locul accidentului  fără încuviinţarea organelor de poliţie, fiind identificat de polițiști  după aproximativ două ore pe raza localității Gălăteni.

În urma accidentului a rezultat rănirea biciclistului care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Ambele persoane implicate în  evenimentul rutier  au fost testate cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” si „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”, urmând a se propune soluție prin Parchet.

 

 

 

 

 

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button