Actualitate

A luat prin concurs ce nu i-a dat partidul

       Elvira Unteșu a reușit, prin concurs, să-i sufle postul de director la Școala Mihai Eminescu,Cristianei Burlacu.Fosta directoare adjunctă a școlii până la începutul lunii septembrie, Elvira Untesu ,despre care se zvonea că va fi promovată pe postul de director a preferat să se întoarcă la catedră decât să accepte un alt post.

    Concursul pentru ocuparea posturilor de directori i-a oferit posibilitatea să demonstreze că poate și merită să conducă o școală cu pretenții, cum este cotată Școala Gimnazială Mihai Eminescu din Roșiorii de Vede, iar la proba scrisă a obținut 48,125 puncte, în timp ce Cristiana Burlacu a luat doar 35 de puncte.

   Urmatoarele două probe susținute vineri, 21 octombrie i-au adus un punctaj maxim ,de câte 50 de puncte .Cu un total de 148,125 puncte obținute în urma celor trei probe de concurs,Elvira Untenșu și-a asigurat postul de director al Școlii Mihai Eminescu.

    Cristiana Burlacu ,directoarea în funcție care a susținut și ea concursul pentru acest post a promovat ,totalizând, la finalul celor trei probe, 130 de punctă,dar va pierde funcția de director în favoarea contracandidatei sale.

    Se știe că urmează o perioadă de contestații, dar diferența este atât de mare între cele două încât nu credem că se mai poate schimba ceva.Din luna decembrie, când se vor produce numirile oficiale ,Elvira Unteșu va face echipa la conducerea școlii cu  Niculina Mihăilescu,din poziția de director adjunct ,care a promovat concursul pentru acest post cu un rezultat de 132,750 puncte.

Teodora Ciofalcă

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button