Actualitate

Accident mortal pe DJ 701, lângă Ciolănești! Trei morți și un copil preluat de elicopterul Smurd!

Copilul de 16 ani era în comă

Un eveniment rutier cu un autoturism implicat și patru victime, a fost anunțat prin apel 112, în această după-amiază pe DJ 701, între Ciolănești și Tătărăștii de Jos.

Inițial, spre locul accidentului au plecat  o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, un SMURD și trei echipaje SAJ Teleorman.

În scurt timp s-a cerut sprijinul  elicopterului SMURD și a mai plecat încă o autospecială de descarcerare din cadrul Detașamentului Roșiorii de Vede.

Din păcate, manevrele de resuscitare nu au avut niciun rezultat pentru trei dintre cele patru persoane, doi bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 57 și 63 de ani, care au fost declarate decedate de către echipajele medicale.

Cea de a patra victimă, un minor, de aproximativ 16 ani, în stare comatoasă, a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la Spitalul “Grigore Alexandrescu” din municipiul București.

Cele patru persoanele din autoturism au fost găsite încarcerate de salvatori, ele fiind eliberate din caroseria deformată a mașinii cu ajutorul echipamentelor de descarcerare din dotarea autospecialelor.

După asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button