Actualitate

Accident rutier cu o persoană rănită, pe E70, lângă Peretu!

Victima a fost transportată la spital cu traumatisme la membrele inferioare

Accident rutier pe DN6 (E70), în această dimineață,  între localitățile Roșiorii de Vede și Peretu cu  trei autoturisme implicate și o persoană blocată în mașină.

Au intervenit pompierii militari roșioreni cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, iar SAJ Teleorman cu un echipaj medical.

La fața locului, salvatorii au găsit o victimă, conștientă și cooperantă, care nu putea să iasă din autoturismul avariat din cauza traumatismelor suferite la nivelul membrelor inferioare.

Aceasta a fost extrasă de pompieri și predată echipajelor medicale SAJ și SMURD pentru a primi îngrijiri medicale și a fi transportată la spital.

Pompierii și-au continuat misiunea Misiunea  cu asigurarea măsurilor P.S.I. și îndepărtarea resturilor de caroserie de pe carosabil, astfel încât traficul să fie reluat în condiții de siguranță.

Ulterior, deoarece o persoană de gen feminin, în vârstă de aproximativ 45 de ani, a acuzat dureri la nivelul membrului superior stâng, la fața locului s-a deplasat un echipaj pentru preluarea acesteia.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele care au dus la producerea accidentului.

 

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button