Actualitate

Accident rutier, ieri, la Troianul! Două persoane au fost rănite

În ultimele 24 de ore, polițiștii au reținut 11 permise de conducere

Ieri după-amiază, Poliția Municipiului Rosiorii de Vede a fost sesizată prin apel la 112, de catre un bărbat, cu privire la faptul că, pe raza comunei Troianul s-a produs un accident rutier. La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Roșiorii de Vede, care au constatat următoarele:

În timp ce o femeie în vârstă de 22 ani, din comuna Troianul, conducea un autoturism pe DN65E, pe raza comunei Troianul, nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers intrând în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat în varstă de 27 ani, din municipiul Roșiorii de Vede, județul Teleorman, care efectua regulamentar manevra de depasire .

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto și a pasagerului din autoturismul care circula regulamentar, aceștia fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Ambii conducători auto au fost testați, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de “Vătămare corporală din culpă”, urmând se da soluție prin Parchet.

În ultimele 24 de ore, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au continuat acțiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conștientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun, prin nerespectarea regulilor de circulație.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 61 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 30535 lei.

Totodata, au fost reținute 11 permise de conducere și au fost retrase 2 certificate de înmatriculare .

IPJ Teleorman recomandă tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament preventiv în deplasări, mai ales în condiții meteo ce limitează vizibilitatea sau aderența la carosabil.

 

 

 

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button