Actualitate

Accident rutier la Alexandria.Un pasager a fost rănit ușor

Astăzi,în jurul orei 10:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Alexandria au fost sesizați prin apel la numărul de urgență 112 cu privire la faptul că la intersecția străzii Libertății cu strada Dr. Stâncă din localitate s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești.

În timp ce un tânăr în vârstă de 22 de ani, domiciliat în orașul Zimnicea, conducea un autoturism pe strada Libertății, din direcția  Dunării către strada 1907, la intersecția cu strada Dr. Stâncă nu a respectat semnificația indicatorului rutier “Oprire”, neacordând prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar de către un tânăr în vârstă de 25 de ani din Zimnicea.

În urma impactului, autoturismul persoanei responsabile de producerea evenimentului rutier a fost proiectat într-un al treilea autoturism, oprit la stop, pe str. Libertății, condus de către un tânăr de 24 de ani, domiciliat în Alexandria.

Conducătorii auto implicați au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În urma impactului a rezultat rănirea unui pasager din autoturismul conducătorului auto vinovat de producerea accidentului.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “vătămare corporală din culpă”, urmând a se propune soluție prin Parchet.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button