Uncategorized

Activităti de prevenire și combatere desfășurate de polițiști în Teleorman

Polițiștii teleormăneni au desfășurat ,la sfârșitul săptămânii trecute,mai multe activități de prevenire și combatere a faptelor ilegale în mai multe domenii și de  mentinere a ordinii si sigurantei publice.

Ieri, polițiștii din cadrul Secției nr. 13 Poliție Rurală Smârdioasa, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Orașului Videle au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor ilegale din domeniul piscicol și în vederea prevenirii pestei porcine africane în târgul săptămânal din comuna SmârdioasaIn urma activitatii desfasurate au fost aplicate  13 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 4.200 lei.

Sâmbătă, polițiștii din Turnu Măgurele au acționat în vederea combaterii infracțiunilor stradale și a  menținerii climatului de ordine și siguranță publică, precum și pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, fiind aplicate 76 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 20.000 lei.

Si polițiștii din Roșiori de Vede au organizat și executat o acțiune,vineri dimineață, pe linia menținerii ordinii și liniștii publice în târgul săptămânal, unde au fost aplicate  7 sancțiuni contravenționale în valoare de peste 1.200 lei.

 

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button