Actualitate

Activități desfășurate de polițiști în piețe și târguri

La sfârșitul săptămânii trecute,  polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au organizat şi executat o acţiune pe linia prevenirii şi descoperirii  neregulilor comise ca urmare a comercializării ilicite de produse accizabile pe raza Orașului Zimnicea și în târgul săptămânal din comunele Smârdioasa și Orbeasca, fiind aplicate 7 sancțiuni contravenționale în valoare de 1850 lei.

Au fost indisponibilizate 550 de țigarete, iar polițiștii au confiscat 170 lei

S- a  constatat o infracțiune la o societate comercială din orașul Zimnicea, unde o femeie în vârstă de 45 de ani, lucrător comercial, vindea țigări netimbrate.

 Polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Turnu Măgurele au executat o acţiune pentru prevenirea și combaterea activităților  ilegale comise în piața municipală și zona adiacentă acesteia pentru combaterea infracțiunilor stradale și menținerea climatului de ordine publică, fiind aplicate 3 sancțiuni contravenționale în valoare de 400 lei.

 Polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Roşiorii de Vede au organizat și executat o acţiune pe linia menţinerii liniştii şi ordinii publice în târgul săptămânal și piața din localitate, fiind aplicate 10 sancțiuni contravenționale în valoare de 2380 lei.

 

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button