Politic

Adrian Gâdea: “Am participat la o acțiune de împădurire în comuna Fântânele!”

Declarație de presă

Se spune că dacă vrei să auzi ciripit de păsări, nu cumperi o colivie ci plantezi un pom!

Împreună cu Ionel Pîrvan, primarul localității, Benone Rababoc, subprefectul județului, parlamentarii Dănuț Cristescu, senator și Stancu Paul, deputat și colegi din Organizația PSD Teleorman, am participat astăzi la o acțiune de împădurire în comuna Fântânele, în cadrul primei etape a campaniei de împădurire din această primăvară, care se desfășoară la nivel național, intitulată “Hai să plantăm împreună! Omul și pomul” – Proiectul #PSD pentru o Românie verde.

#SădeșteRomânește_neUnește! #Româniaverde!

#400puiețideplop

#2hectaredeteren

Acțiunea noastră aduce în prim-planul atenției preocuparea pentru un mediu sănătos, mai curat, mai verde, mai prietenos, grija pentru protejarea ecosistemelor și adaptarea la schimbările climatice.

Scopul acțiunii este să reducem deficitul de pădure, să plantăm păduri și perdele forestiere adiționale, care sunt menite să rezolve probleme de mediu și sociale care ne afectează comunitățile, având în vedere faptul că județul nostru face parte din regiunea de sud a țării, unde avem mare deficit de pădure.

Le mulțumesc tuturor colegilor mei pentru implicare și îl felicit pentru organizarea acestui eveniment pe primarul localității Fântânele, Ionel Pîrvan!

Adrian Gâdea, președinte PSD Teleorman

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button