Politic

Adrian Gâdea: ” Am participat la o întâlnire cu medicii de familie pe tema campaniei de vaccinare”

Declarație de presă

Am participat, astăzi, la o întâlnire cu medicii de familie din județul Teleorman, alături de manageri de spitale, conducători ai institutiilor și structurilor implicate în campania de vaccinare și parlamentari care au dorit să se implice și să ajute autoritățile locale și medicii în tot acest demers.

Vaccinarea poate fi un succes doar cu ajutorul medicilor de familie, cei care pot reuși, printr–un efort epuizant, să susțină imunizarea cetățenilor din cele mai îndepărtate comunități rurale.

Întâlnirea a avut drept temă campania de vaccinare din județul Teleorman, autoritățile dorind ca medicii de familie să fie ascultați cu privire la problemele pe care le întâmpină zi de zi, susținuți în eforturile lor și încurajați se implice mai mult. În cadrul întrunirii, medicii de familie și-au expus și unele nemulțumiri pe care le au, legate în special de volumul mare de muncă și acte birocratice, motiv pentru care au cerut ca autoritățile să se implice la nivel parlamentar în simplificarea unor demersuri birocratice, iar la nivel administrativ prin implicarea autorităților locale.

Adrian Gâdea, președinte PSD Teleorman și al Consiliului Județean

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button