Politic

Adrian Gâdea: “Investiții record în guvernarea Ciolacul!”

Declarație de presă

Investiții record în guvernarea Ciolacu

Cifrele vorbesc! Investițiile totale nete de 38,3 miliarde de euro din 2023 au fost mai mari cu 26% față de cele din 2022 și dublu, față de 2019!

Teleorman se înscrie în trendul general al țării. Investim în obiective care cresc standardul de viață apă-canal, drumuri, parcuri, creșe, școli, sănătate, etc.

Guvernul condus de premierul Marcel Ciolacu a reușit performanța extraordinară de a mobiliza resursele țării pentru investiții fără precedent în ultimii 5 ani, în pofida contextului general extrem de dificil.

Semnificativ este că statul și mediul privat au avut o pondere relativ egală în totalul investițiilor nete de 38,3 miliarde de euro, realizate în 2023, ceea ce denotă că România rămâne atractivă și de încredere pentru investitori.

Investițiile au ajuns motor de creștere economică, așa cum premierul Ciolacu și-a asumat în programul de guvernare, arătând că e posibil și necesar ca investițiile publice în România să ajungă la 10% din PIB!

În următorii 5 ani PSD își asumă investiții publice pe peste 150 de miliarde de euro, finanțate de bugetul național și din fonduri europene.

Adrian Gâdea, președinte PSD Teleorman

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button