Politic

Adrian Gâdea, președinte PSD Teleorman:” PSD va prezenta, azi, textul moțiunii de cenzură împotriva guvernului!”

Declarație de presă

PSD va prezenta azi textul moțiunii de cenzură împotriva Guvernului și îl vom pune la dispoziția tuturor celor care doresc ca Guvernul Cîțu să plece acasă.

PSD este singurul partid care are puterea dată de numărul de parlamentari pentru a iniția o moțiune de cenzură. Dacă USR și AUR vor sincer să-l demită pe Cîțu, să vină să semneze și să susțină moțiunea de cenzură a PSD.

Ne-am săturat să vedem cum, din 6 în 6 luni, PNL și USR-Plus se încaieră pe ciolan. Cine vrea ca într-adevăr acest guvern să pice, va semna moțiunea PSD! Restul sunt povești… CONTEZI DOAR DACĂ SEMNEZI! Dacă nu, faci gargară, figurație, orice!

SEMNĂTURA fiecărui nemulțumit de activitatea acestui guvern este singura GARANȚIE că se vrea – cu adevărat! – plecarea guvernului Cîțu! Lipsa semnăturii înseamnă doar o negociere, un șantaj, totul doar pentru a obține mai multe avantaje.

PSD nu va vota niciun guvern condus de PNL sau de USR-Plus! Cele două partide sunt responsabile pentru actuala criză politică dar și pentru situația critică în care au adus România și, ca atare, nu pot conta pe votul PSD.

Singurul guvern pe care îl vom vota va fi cel cu premier PSD.

PSD consideră că singura ieșire din această criză este reîntoarcerea la popor prin organizarea de îndată a alegerilor anticipate.

Adrian Gâdea, președinte PSD Teleorman

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button