Politic

Adrian Gâdea: ” Programul Start-up nation a fost relansat!’

Declarație de presă

Este un program marca PSD, care și-a dovedit pe deplin beneficiile!

Relansarea lui arată schimbarea de atitudine a PNL, care a trecut de la contestare și tergiversare, în trecut, la recunoașterea valorii și promovarea programului, în prezent. De altfel PNL, încet, încet, ajunge să dea dreptate și să adopte soluțiile PSD în multe chestiuni de importanța majoră, precum irigațiile, plafonarea prețurilor la energie, indexarea pensiilor și a alocațiilor.

Peste 97% din firmele nou înființate în cele două ediții precedente ale Start-up Nation sunt în continuare în activitate și asigură zeci de mii de locuri de muncă. În 2017 și 2018 s-au înființat 15.241 de noi firme prin Start-Up Națion, cu un total de 55.849 de noi locuri de muncă.

Relevant pentru succesul acestui program dedicat sprijinirii inițiativei antreprenoriale este mai ales faptul că banii alocați de stat s-au întors cu prisosință la buget, prin taxe/impozite/contribuții și activitatea economică a firmelor nou înființate.

În acest an, anvergura programului Start-up Națion, lansat de ministerul condus de liberalul Daniei Cadariu, este mai mică decât în edițiile precedente gestionate de miniștrii PSD, dar tot e bine că s-a relansat. În funcție de evoluție, există posibilitatea suplimentării bugetelor alocate, așa cum, de altfel, s-a procedat și în trecut.

Adrian Gâdea, președinte PSD Teleorman

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button