Politic

Adrian Gâdea: ” PSD face consultări cu societatea civilă pentru combaterea pandemiei”

Declarație de presă

PSD face ce ar fi trebuit să facă guvernul , consultări cu societatea civilă pentru ”O LUNĂ DE SOLIDARITATE” în combaterea pandemiei.

Pragmatic, strict la nivel de specialiști, cu obiectivul de a stabili, împreună cu reprezentanții cetățenilor, un plan coerent de acțiune în ajutorul celor pe care pandemia i-a lovit cel mai rău.

Aceasta este calea firească și eficientă de acțiune și nu haosul, impovizația și brambureala guvernului, cele care au făcut din România un imens cimitir, în care la fiecare două zile mor tot atâția oameni cât au murit în toată revoluția din decembrie ’89 .

Situația dramatică actuală impune urgent un plan coerent și predictibil, acceptat și însușit de reprezentanții sectoarelor afectate.

„O LUNĂ DE SOLIDARITATE”  propune un parteneriat vital, cu scopul revenirii cât mai rapide la normalitate. Acest plan va fi transmis de PSD guvernului, pentru aplicarea lui cât mai rapidă.

Consultările s-au făcut/se fac cu exponenții organizațiilor sindicale, cu reprezentanții din Educație, cu cei ai mediului de afaceri și HORECA. Echipa de specialiști ai PSD este coordonată de prof. univ. dr. Alexandru Rafila. La finalul consultărilor, concluziile/soluțiile vor fi comunicate, în sinteză, întregii opinii publice.

Adrian Gâdea, președinte PSD Teleorman

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button