Actualitate

Analiză asupra terenurilor afectate de degradare, la Prefectura Teleorman

 Astazi, la Prefectura Teleorman a avut loc o  întâlnire de lucru cu reprezentanții Gărzii Forestiere București, pentru a analiza situația terenurilor afectate de fenomene de degradare.

În cadrul întâlnirii s-a analizat situația terenurilor afectate de fenomene de degradare și s-a prezentat metodologia de identificare și împădurire a acestora.

La ședința prezidată de Subprefectul Județului Teleorman,  au participat Inspectorul Șef al Gărzii Forestiere București, reprezentanți ai serviciilor publice deconcentrate cu atribuții în domeniu și primarii sau reprezentanții unităților administrativ-teritoriale.

Inspectorul Șef al Gărzii Forestiere București a prezentat modalitățile prin care pot fi împădurite terenurile degradate, respectiv etapele care trebuie parcurse de către autoritățile publice locale și s-au purtat discuții cu privire la tema abordată, precum și alte subiecte de interes pentru participanți ,printre care  gestionarea situațiilor de urgență și instituirea perdelelor forestiere.

Subprefectul Județului Teleorman a menționat că Instituția Prefectului – Județul Teleorman sprijină acest demers și a solicitat celor prezenți să identifice toate terenurile degradate în vederea împăduririi acestora.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button