Politic

Au început negocierile pentru numirile la deconcentratele din județ

ISJ va avea conducere PSD

Eugen Pirvulescu acuza PSD Teleorman ca a numit noua conducere la DSP. Adrian Gadea declară că PSD Teleorman nu a fost consultat cu privire la numirea Gabrielei Angheloiu ca director DSP!

Au început negocierile  pentru numirile la deconcentrate în județ. Asa cum era de așteptat, aceste negocieri avansează greu, gratie relației încordate între conducerile celor două partide din alianta. Astfel, după primele negocieri, doar conducerile a doua instituții au fost decise: la ISJ Teleorman merge un inspector general desemnat de PSD, iar la DGFP, rămâne conducerea numită de PNL.

“Cuiul lui Pepelea” rămâne conducerea DSP, unde Stelian Cristea (PNL) a fost înlocuit in prima faza cu Gabriela Angheloiu, trimisa la Teleorman de ministrul Rafila, pe filiera PSD sector 4, condusa de primarul Daniel Baluță și Cristi Zărescu, fără implicarea Organizației PSD Teleorman.

Asa cum era de așteptat, Eugen Pirvulescu, care vede în PSD Teleorman “dușmanul suprem” care “fura startul”, dupa cum a declarat, a mai ținut încă o dată sa nu “îngroape securea razboiului”.

În fine, Angheloiu, nu s-a prezentat la post, (era detasata pe termen determinat), astfel că a fost delegata sa conducă instituția, Florentina Ancu, funcționar DSP.

Săptămâna viitoare vor continua negocierile. La cât de bine se “agrează PSD cu PNL”, probabil ca pana la finele lui 2022, vom avea și protocolul în forma finala a numirilor politice la deconcentratele din Teleorman.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button