Actualitate

Avocatul Poporului acordă audiențe în Teleorman

 

Avocatul Poporului Biroul Teritorial Slobozia va acorda cetățenilordin Teleorman audienta la Alexandria. Asta se va întâmpla joi, 24 noiembrie. Aceștia vor primi si petiţii de la cetățeni.

De precizat, Avocatul Poporului va comunica data audientei lunare prin intermediul presei locale şi pe site-urile autorităţilor publice locale. Activitatea se va desfăşura la sediul Consiliului Judeţean Teleorman.

Avocatul Poporului precizează ca pentru operativitate, se recomanda ca persoanele interesate să solicite telefonic la numărul 0243/233200 o programare prealabilă, iar la momentul acordării audienţei să prezinte o cerere din care să rezulte pe scurt problemele cu care se confruntă, precum şi documente justificative, în copie. Audienţele se vor ţine în raport de numărul persoanelor înscrise telefonic. Relaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon al Biroului Teritorial Slobozia al instituţiei Avocatul Poporului 0243/233200.

Totodată, cetăţenii care doresc să se adreseze instituţiei Avocatul Poporului-Biroului Teritorial Slobozia pot transmite cererile şi prin poştă, pe adresa biroului din municipiul Slobozia, Str. Episcopiei nr. 1, judeţul Ialomiţa sau prin e-mail pe adresa avpsloboziaa@avp.ro.

Programul de audienţe la sediu şi de dispecerat este următorul: luni-miercuri în intervalul orar 10.00-14.00, marţi şi joi în intervalul orar 12.00-16.00.

Reamintim cetăţenilor că, instituţia Avocatul Poporului este o autoritate publică autonomă şi independentă faţă de oricare altă autoritate publică din România şi are drept drept scop apărarea drepturilor şi libertăţilor persoanelor fizice în raporturile acestora cu autorităţile publice.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button