Actualitate

Bărbat de 47 de ani reținut de polițiști după ce a fost depistat conducând băut și cu permisul suspendat

În luna septembrie 2022, un bărbat în vârstă de 47 de ani a fost depistat de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turnu Măgurele – Biroul Rutier, conducând un autoturism în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice , ocazie cu care i s-a reținut permisul de conducere și a fost întocmit dosar penal.

În luna noiembrie 2022, același bărbat a fost depistat în timp ce conducea un autoturism deși se afla sub influența băuturilor alcoolice și având dreptul de a conduce suspendat, fiind întocmit un alt dosar penal.

La data de 6 februarie 2023, același bărbat a fost depistat în municipiul Turnu Magurele în timp ce conducea un autoturism în municipiu, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice și având dreptul de a conduce suspendat.

Având în vedere repetabilitatea cu care bărbatul în vârstă de 47 de ani, din municipiul Turnu Măgurele a săvârșit aceste infracțiuni, la data de 7 februarie, organele de cercetare penala din cadrul Poliției municipiului Turnu Magurele-Biroul Rutier, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele, au dispus reținerea persoanei în cauză pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman.

La data de 8 februarie, persoana în cauză a fost prezentată procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele care a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button