Sport

Campionatul interșcolar de volei feminin s-a încheiat

Trofeul a ajuns la echipa Colegiului Național Mircea Scarlat din Alexandria

Sala de sport a Colegiului National “Mircea Scarlat” din Alexandria a fost gazda intrecerilor Campionatului de Volei interscolar.

Marti, in ultima zi a competițiilor, s-au disputat finala mică și finala mare pentru Campionatul de Volei Interșcolar. La întreceri a participat un public numeros, aproximativ 250 de persoane venind să le susțină pe jucătoarele intrate în competiție.

Printre cei prezenți în sala de sport a Liceului Pedagogic ”Mircea Scarlat” din Alexandria, care au făcut atmosferă, s-au aflat și majoretele, care au dat startul competiției și și-au manifestat susținerea față de echipele pe care le-au reprezentat.

Competitia s-a remarcat prin evoluții foarte bune ale jucătoarelor care au dat dovadă de forță, spirit de anticipare și au impresionat cu ambiția de care au dat dovadă.

La finalul competiției, locul I a revenit echipei feminine a Colegiului Național Pedagogic ”Mircea Scarlat”, locul II – Colegiul Național ”Al. I. Cuza”, locul III – Liceul Teoretic ”Al. Ghica”, fiecare dintre jucătoare primind medalii, echipamente sportive și cupe pentru locurile ocupate în clasament.

Pentru locul IV au fost oferite diplome de participare jucătoarelor din cadrul Liceului Tehnologic nr. 1, dar și articole sportive.

 

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button