Actualitate

Casa Județeană de Pensii Teleorman face precizări asupra programului de lucru cu publicul

Având în vedere instituirea stării de urgență pe teritoriul României prin Decretul nr. 195/16.03.2020, Casa Județeană de Pensii Teleorman face următoarele precizări:

Începând cu data de 23 martie 2020, programul de Relații cu publicul se stabilește între orele 8³⁰ – 13⁰⁰ în zilele de luni, miercuri și vineri.

Pentru înregistrarea dosarelor noi de pensii și a cererilor de recalculare, solicitanții se pot adresa la numerele de telefon: 0374 035 603 și 0247/310 540 sau pe adresele de e-mail:

mariana.pavu@cnpp.ro și diana.matei@cnpp.ro , precizând în acest sens următoarele date personale: nume, prenume, codul numeric personal (CNP) și telefonul de contact, urmând a li se comunica în termen util numărul de înregistrare și data la care să se prezinte pentru depunerea documentelor.

De asemenea, se pot transmite prin poștă cu confirmare de primire documente de recalculare pensii cuprinzând cererea completată și semnată precum și documentele doveditoare în original.

Alte solicitări decât cele sus-menționate, se pot transmite prin poștă, urmând ca răspunsurile să fie comunicate tot prin poștă.

Precizăm că formularele de cereri se găsesc pe site-ul CJP Teleorman www.pensiiteleorman.ro , în secțiunea Formulare Utile.

De asemenea, informăm că seria nr. 3 de bilete se anulează, urmând ca persoanele care au ridicat biletele să le depună însoțite de cerere la sediul CJP Teleorman pentru restituirea banilor.

Programul de lucru la CJP Teleorman, se va desfășura în special pentru depunerea și ridicarea ajutoarelor de deces conform programului sus-menționat (luni, miercuri și vineri

Între orele 8³⁰ – 13⁰⁰).

Pentru alte solicitări ( petiții, solicitări de date de informații de interes public, copii decizii de pensie, solicitări modificare de plată) va fi folosită adresa de e-mail secretariat.teleorman@cnpp.ro

Facem apel la pensionari și persoanele asigurate în sistemul public de pensii precum și alte persoane interesate la întelegere privind măsurile de restrângere a accesului fizic, cu mențiunea că acestea sunt luate pentru a asigura în bune condiții activitatea de calcul și plată a pensiilor, în perioada următoare.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button