Actualitate

Casa Județeană de Pensii Teleorman suspendă audiențele în perioada 11martie-16 aprilie

       Având în vedere evoluția la nivel național a amenințării create de infecția cu coronavirus  (COVID – 19), Casa Județeană de Pensii Teleorman informează pensionarii și persoanele interesate ca au fost asigurate fondurile bănești pentru achitarea la timp a pensiilor prin Compania Națională Poșta Română SA și băncile cu care s-au încheiat Convenții privind plata prin cont bancar.  Se recomandă ca pe viitor, pensionarii să solicite plata prin cont bancar a pensiilor.

  • Pentru a evita aglomerarea din spațiile comune a Casei Județene de Pensii Teleorman și a Cabinetelor de Expertiză Medicală (Alexandria și Roșiorii de Vede) se recomandă transmiterea de solicitări (cereri privind recalcularea pensiilor și a documentelor doveditoare) prin poștă. Solicitarea de informații să se efectueze prin scrisori cu confirmare de primire, telefonic sau prin e-mail la adresa: teleorman@cnpp.ro Se va evita prezentarea personală pentru eliberarea adeverințelor de stagii de cotizare precum și solicitări de alte documente de la Casa Județeană de Pensii Teleorman.

De asemenea, pentru informații referitoare la stabilirea și plata drepturilor de pensie, recalculări pensii, stagii de cotizare și plata ajutorului de deces,  Casa Județeană de Pensii Teleorman adresează rugămintea  ca persoanele interesate să se adreseze în scris sau la telefonul 0247/310517.

  • Se va respecta programul de eliberare a biletelor de tratament stabilit prin telefon cu lucrătorii din cadrul compartimentului sau prin înștiințările primite prin poștă.
  • Persoanele care prezintă simptome specifice bolilor respiratorii și care sunt programate pentru revizuirea medicală vor anunța prin aparținători cabinetele de expertiză medicală pentru amânarea revizuirii medicale.
  • Programul de relații cu publicul se va desfășura după orarul stabilit în zilele de luni, miercuri și vineri, pentru depunerea dosarelor noi de pensii, încheierea contractelor de asigurare socială și plata ajutorului de deces.
  •  Audiențele susținute de către conducerea instituției, vor fi suspendate în perioada 11 martie 2020 – 16 aprilie 2020 (inclusiv).

Persoanele interesate sunt îndemnate să analizeze cu maximă responsabilitate oportunitatea prezentării la Casa Județeană de Pensii Teleorman.

 

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button