ActualitatePolitic

Ce le promit candidații teleormănenilor?Lapte și miere de la toți

În aceste zile toți politicienii le promit românilor o viață mai bună și exploatează la maximum naivitatea oamenilor cu proiecte fantasmagonice de te întrebi unde au fost  acești zmei  până acum și a cui e vina că se trăiește rău în România și foarte rău în Teleorman, când toți s-au perindat la cârma țării înfruptându-se din butoiul cu miere.

Din patru în patru ani se măresc salariile și pensile în programele electorale de toți se pot visa la plajă în Maldive, se promit sute de mii de locuri de muncă, milioane chiar,dar marii investitorii sunt alungați de birocrația și corupția din sistem, iar cei mai mici sunt îngropați de biruri și interese cu girul politic al celor aflați, vremelnic, la frâiele puterii.

Acum ,în campanie electorală, se reduc impozitele și taxele,dar în fiecare an mai apar altele noi, că oamenii uită repede și sunt ușor de manipulat cu câteva vorbe frumoase și-o poză pe ulița satului.

Se construiesc spitale și centre universitare dar nu putem să dăm cu var în cele deja construite pentru că toți banii alocați in sistemul de sănatate abia ajung pentru plata salariilor, iar bolnavii își aduc algocaminul de acasă.

Toți vor la guvernare și când ajung acolo dau vina pe alții pentru neputința lor.Dar, fiecare popor are conducătorii pe care îi merită și dacă nu îi elimină prin vot pe mitomani și oportuniști nu va putea spera cu adevatat la o viață mai bună.

Teodora Ciofalcă

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button