Fotbal

Cetatea Turnu Măgurele se reunește pe 8 iulie

Echipa de liga a 3-a, Cetatea Turnu Măgurele se reuneste în vederea pregătirii noului sezon fotbalistic pe data de 8 iulie.

La momentul actual, antrenorul Valentin Badoi se bazează pe 10 jucători din vechea gardă, care vor continua cu gruparea din Turnu Măgurele. Ionuț Babadac, președintele Cetatea, ne-a declarat că antrenorul Badoi este în discuții cu mai mulți jucători pe care si-i dorește la echipa sa, dar transferurile se vor face în funcție de bugetul alocat echipei, care în prezent nu este unul de promovare.

Ca număr de jucători care vor fi transferați de Cetatea, se intenționează a fi aduși 10 jucători care să completeze lotul echipei pentru sezonul viitor.

Teleormanenii au programate mai multe partide de verificare în aceasta perioada, adversari fiind echipe solide ale ligii a 3-a, cum sunt Oltul Curtisoara și Universitatea Craiova 2.

În final, un alt amănunt, golgeterul celor de la Turnu, Alexandru Dane, ar putea părăsi echipa in perioada următoare, pe adresa clubului venind o oferta concreta din partea CSA Steaua, care va fi analizata de conducătorii echipei din Turnu Măgurele, ne-a declarat Ionut Babadac.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button