Actualitate

CLSU Roșiori de Vede a adoptat noi măsuri de prevenire a creșterii cazurilor de infectare cu COVID-19

În condițiile manifestării unei tendințe crescătoare a incidenței ratei de infectare cu SarsCov 2 în rândul populației municipiului Roșiori de Vede, care a depășit 3 cazuri la 1.000 de locuitori, Comitetulul Local pentru Situații de Urgență Roșiori de Vede s-a întrunit, ieri, și a stabilit noi măsuri de prevenire a creșterii cazurilor.

Începând cu data de 9.04, pentru o perioadă de 14 zile:

  • este interzisă activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de tipul restaurantelor sau cafenelelor în interiorul clădirilor.
  • activitatea restaurantelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau a altor unități de cazare este permisă doar pentru persoanele cazate în respectiva unitate.
  • este interzisă activitatea cu publicul a operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc, cu excepția celor care comercializează bilete LOTO, pariuri, lozuri, pentru vânzarea acestora cu respectarea măsurilor de protecție sanitară.
  • Pentru evitarea aglomerării în zona Halei Centrale se va permite comercializarea produselor agroalimentare în zona Pieței Municipale, precum și pe străzile N. Bălcescu și 1917.
Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button