Actualitate

Conducere nouă la Inspectoratul de Jandarmi Teleorman

Comunicat de presă

Prin ordin al inspectorului general al Jandarmeriei Române, începând cu data de 11.10.2021, domnul locotenent colonel Mihai Ionel a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Teleorman, pentru o perioadă de 6 luni.

Lt. col. Mihai Ionel a absolvit Academia de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza” în anul 2004, fiind licențiat în Drept, iar în anul 2009 a finalizat studiile postuniversitare de masterat ,,Probațiunea în procesul penal”, ulterior urmând și o serie de cursuri de perfecționare și pregătire.

Din anul 2004 și până în prezent și-a desfășurat activitatea numai în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Teleorman, și a avansat treaptă cu treaptă, îndeplinind funcțiile de comandant de pluton, ofițer specialist II în cadrul Serviciului Organizare și Coordonare Misiuni, ofițer specialist I în cadrul Serviciului Management Operațional, comandant de detașament și cea de șef serviciu.

Anterior, conducerea inspectoratului a fost asigurată de domnul colonel Mihăilescu Anișor-Remus, prin desemnare de atribuții, după ce s-a pensionat domnul colonel Tîrlie Radian-Laurențiu, cel care a condus unitatea timp de 9 ani.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button