Actualitate

Consiliul Județean a achiziționat microbuze școlare noi pentru elevii de la Centrele de Educație Incluzivă din Alexandria și Roșiorii de Vede.

Comunicat de presă

Două microbuze școlare noi au fost achiziționate de Consiliul Județean Teleorman pentru elevii din centrele de educație incluzivă din municipiile Alexandria și Roșiorii de Vede. Banii pentru noile achiziții  provin de la bugetul  Consiliul Județean Teleorman.

Președintele Consiliului Județean Teleorman,  Dănuț Cristescu, însoțit de vicepreședintele CJT, Florin Piper-Savu, s-au asigurat la fața locului că noul microbuz școlar a ajuns în cele mai bune condiții și poate fi folosit pentru elevii care vor beneficia, din această toamnă, de transport școlar către Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Alexandria.microbuz cj

Acesta face parte din cele două noi microbuze școlare cu o capacitate de 19+1 locuri, care au ajuns la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Alexandria și la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Roșiorii de Vede, venind în ajutorul copiilor care vor merge la școală în condiții de siguranță și confort, evitându-se astfel abandonul școlar.

Stadiul lucrărilor pentru pregătirea începerii noului an școlar sunt aproape finalizate, se fac ultimele pregătiri și finisaje, după ce toate spațiile au fost igienizate și sunt rearanjate corespunzător ultimele încăperi din incintă.microbuz scolar

Peste câteva zile, chiar în pragul noului an școlar, cele două unități de învățământ își vor primi copiii în condiții sanitare optime, fiind transportați la școală cu noile microbuze achiziționate de Consiliul Județean Teleorman.

 

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button