Actualitate

Consiliul Județean Teleorman a alocat 1.361.000 de lei pentru Spitalul Caritas Roșiori

Comunicat de presă

Consiliul Județean Teleorman s-a întrunit ,ieri, 26 august 2020, în ședință extraordinară,  în sistem de videoconferință.

Consilierii județeni au aprobat toate cele trei proiecte de hotărâre aflate pe ordinea de zi a ședinței.

Prima hotărâre de consiliu județean adoptată  cu votul consilierilor județeni privește alocarea unui ajutor de urgență de 1.361.000 de lei, solicitat de primăria municipiului Roșiorii de Vede pentru Spitalul „Caritas”, spital suport Covid-19.

Suma solicitată reprezintă alocarea unor fonduri suplimentare pentru achiziții în regim de urgență din fondul de rezervă bugetară la dispoziția Consiliului Județean Teleorman, bugetului local al municipiului Roșiorii de Vede, pentru finanțarea cheltuielilor necesare spitalului.

Banii vor fi folosiți pentru achiziționarea de aparatură medicală, echipamente de protecție, medicamente, materiale sanitare și de protecție, dezinfectanți, precum și pentru achitarea facturilor către furnizori.

Alte două hotărâri adoptate  privesc rectificarea bugetului propriu al județului Teleorman pe anul 2020 și modificarea Hotărârii Consiliului Județean Teleorman nr. 35/2020 privind aprobarea bugetelor de venituri și cheltuieli, a numărului de personal și a fondului salariilor de bază pe anul 2020 și estimările pentru anii 2021 – 2023, ale instituțiilor și serviciilor publice din subordinea Consiliului Județean Teleorman.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button