Actualitate

Consiliul local Roșiorii de Vede în sedință extraordinară

Consiliul local al municipiului Roșiori de Vede a fost convocat, astăzi, în ședință extraordinară.Pe ordinea de zi au fost 6 proiecte de hotărâre ce aveau nevoie urgentă de aprobare.

Au fost aprobați indicatorii tehnico-economici  actualizați pentru obiectivul de investiții” Modernizare și reabilitare trotuare pe 23 de străzi”-A.I.Cuza,I.L.Caragiale,Aleea CFR,Bd. Comercial,Cpt.Corlătescu,Dobrogeanu Gherea (tronsonul cuprins între Dunării și I.L.Caragiale),Dorobanți,Gala Galaction,Izbiceanu,Soldat Măgureanu,Mărăști,M.Kogălniceanu,N.Bălcescu,Lt. Dogeanu,Oltului,Aleea Parc Nord,Plt. Rădulescu,Sănătății ,B-dul Sf.Vineri,1 Decembrie,Dunării(între Rahovei și Dobrogeanu Gherea),1917 și Rahovei.Se estimează că lucrările vor începre săptămâna viitoare și vor fi finalizate la sfârșitul anului viitor.

Un alt proiect important de pe ordinea de zi se referă la contractarea unui împrumut de peste 1 milion de lei,pe o perioadă de 10 ani,necesar pentru cofinanțarea a doua proiecte a căror execuție va începe în primăvară.

Printre proiectele aflate astăzi pe ordinea de zi au fost și casarea și demolarea unei centrale termice scoasă din funcțiune,modificarea inventarului  domeniului public al municipiului și modificarea organigramei Spitalului Municipal Caritas .

Ultimul proiect discutat și propus aprobării a fost Programul sarbătoririi Centenarului Marii Uniri,Zilei Naționale a României și al lunii decembrie.

Seria manifestărilor dedicate centenarului va debuta pe 26 noiembrie cu omagierea Cpt. Corlătescu,printr-un program de defilare a Batalionul de Infanterie 22 Caracal,Det.General de Brigadă Ion Bunoaica  Teleorman și Det .I.S.U. A.D.Ghica Teleorman.

Deși au avut loc numeroase discuții și diferite opinii toate proiectele de hotărâre au fost aprobate.

 

 

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button