Actualitate

Cornel Bleaja, profesor în Zimnicea, a fost arestat pentru agresiune sexuală

În urma apariției unor informații în mediul online privind faptul că un cadru didactic de la o unitate de învățământ din orașul Zimnicea ar fi exercitat unele ” apropieri nefiresti” față de anumite eleve cu ocazia cursurilor desfășurate în incinta unității școlare, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman este abilitat să comunice următoarele:

În baza aspectelor semnalate în spațiul public, la data de 04.11.2022, în urma verificărilor efectuate de polițiști la unitatea respectivă de învățământ a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ” agresiune sexuală “, faptă prevăzută și pedepsită de art. 219 alin.1 și alin.2 lit.a și c CP.

Polițiștii au continuat urmărirea penală față de posibilul autor al comiterii faptei sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “agresiune sexuală “, în data de 10.11.2022 fiind luată măsura reținerii pentru 24 de ore pe numele bărbatului.

În prezent a fost pusă în mișcare acțiunea penală iar procurorul de caz a înaintat dosarul penal la instanța de judecată cu propunerea de arestare preventivă.

Este vorba despre  Cornel Bleaja, profesor de fizică la Școala Gimnaziala NR 3 și Nr. 4 din Zimnicea.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button