Sport

CSM Alexandria câștigă, dar la baraj merge Viitorul Dăești

Ultimele doua partide din play-offul ligii a 3-a, au consemnat victoriile echipelor din Alexandria și Daesti pe teren propriu. Aceste doua rezulte, nu au ajutat echipa teleormaneana sa meargă la baraj, chiar dacă au încheiat sezonul pe locul 2 la același număr de puncte ca Daesti, dar cu un golaveraj superior. Regula impusa de FRF la începutul competiției, aceea ca în eventualitatea în care doua echipe încheie play-offul cu același număr de puncte, criteriul de departajare nu va fi golaverajul, ci pozițiile în clasament după ediția regulara, ocupate de cele doua combatante. Cum după returul ligii a 3-a, seria a 6-a, Daesti a încheiat pe locul doi, vâlcenii merg la baraj, unde vor da “piept” în dubla manșa cu Odorheiul Secuiesc. Slatina, ocupanta primului loc va întâlni FC Pucioasa.

În fine, astăzi CSM Alexandria s-a impus cu 3-2 în partida cu CSM Slatina, prin golurile înscrise de Neagu, Dobrica și Preoteasa, pentru echipa noastră.

La Daesti, Viitorul a obținut victoria cu Vedita Colonesti (2-1), prin punctele marcate de rosioreanul Alin Calin și de antrenorul jucător Adi Popa.

Urmare a acestor rezultate, CSM Slatina și Viitorul Daesti merg la barajul de promovare în liga a 2-a, iar CSM Alexandria, în vacanta.

Marian Amuza

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button