Fotbal

CSM Alexandria în fața unui meci istoric

După ce s-a calificat în grupele Cupei României la fotbal, CSM Alexandria joacă, astăzi, un meci cât pentru o generatie. Întâlnește la Turnu Magurele, începând cu ora 15:30, Farul lui Gica Hagi, liderul la zi al Superligii României. Un moment de-a dreptul istoric pentru echipa pregătită de Stefan Odoroaba, care va aduna în jurul sau, mii de suporteri ai fotbalului, dar și numeroși iubitori ai jocului cu balonul rotund care vor fi în fața televizoarelor.

Antrenorul Ștefan Odoroaba spune că elevii săi sunt conectați la importanța partidei și vor aborda cu începere partida de la Turnu Magurele, chiar dacă în fața echipei alexandrene se află formația cu cel mai frumos fotbal practicat în acest tur al Superligii fotbalistice. Și nu este ușor sa te “duelezi” cu Gică Hagi, un antrenor al detaliilor și al formulelor de echipă bine alese la introducerea în teren a primului “11”.

Finalmente, intâlnirea de la Turnu Măgurele, dincolo de miza din teren, reprezintă un adevărat eveniment fotbalistic pentru Teleorman.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button