Sport

CSM Alexandria joacă cu Csikszereda Miercurea Ciuc, joi, acasă

CSM Alexandria- Csikszereda Miercurea Ciuc se vede la Info Expres TV. Un adevărat eveniment fotbalistic cu care nu te întâlnești permanent în lumea fotbalului din Teleorman se dispută joi, de la ora 16:30, pe stadionul CSS PECO din Alexandria, grație evoluțiilor foarte bune ale echipei CSM Alexandria în Cupa Romaniei.

Trupa antrenorului Stefan Odoroaba aduce în reședința județului nostru o fruntașă a ligii a 2-a, Csikszereda Miercurea Ciuc cu care va da piept în play-offul Cupei Romaniei.

Echipa din Miercurea Ciuc este înființată în 1904 și este cea mai veche echipă dintre toate echipele românești care activează în primele 3 ligi fotbalistice.

Moderna arena din Miercurea Ciuc inaugurată recent, a fost realizată cu fonduri de la guvernul maghiar.

În prezent, echipa din Miercurea Ciuc ocupă locul 6 în liga a 2-a, cu 13 puncte, deasupra unor echipe cu tradiție fotbalistică, cum sunt Steaua, Brașov sau Dinamo. În turul 3 al Cupei României, echipa din Miercurea Ciuc a învins la scor Aerostar Bacău cu 4-0, în timp ce echipa din Alexandria a învins acasă pe Progresul Spartac cu scorul de 2-1.

Învingătoarea din partida de joi, programată la Alexandria va promova în faza superioară a Cupei României care se va disputa după un nou sistem. Astfel, vom avea grupe în care vor intra cele 16 câștigătoare ale play-offului și primele 8 formații din sezonul anterior al Ligii 1, adică cele mai valoroase și titrate echipe din fotbalul românesc. Cele 24 de echipe vor fi împărțite în 3 urne valorice, urmând a fi repartizate în 4 grupe de câte 6 echipe.

Un motiv în plus de atractivitate pentru meciul de joi de la Alexandria. În cazul în care CSM Alexandria se va califica în faza superioară, atunci trupa teleormăneană va evolua într-o companie selectă a fotbalului românesc, în Cupa României.

Partida de la Alexandria va fi transmisă în direct și în exclusivitate de Info Expres TV joi, 29 septembrie, de la ora 16:30.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button