Fotbal

CSM Alexandria, partidă de Cupă cu U. Cluj

După ce a debutat cu o remiză cu liderul Superligii, Farul Constanța, rezultat apreciat de întreaga lume fotbalistică, CSM Alexandria are programat un nou examen cu o reprezentantă a primului eșalon fotbalistic.

Joi, începând cu ora 14, alexandrenii întâlnesc la Turnu Măgurele, pe U Cluj, o formație aflată în creștere. Echipa de Superligă antrenată de Eugen Neagoe, va aborda partida cu o garnitură solidă, în care se vor regăsi, credem, și câteva nume de fotbaliști care au făcut istorie în Teleorman, în tricourile echipei Turris Turnu Măgurele.

Revenind la meciul programat joi pe stadionul Municipal din Turnu Măgurele, acesta va fi unul abordat la victorie de reprezentanta judetului nostru, care va trimite în teren cei mai în formă jucători.

După cum se știe, in grupa de Cupa României in care evoluiaza CSM Alexandria, lider este Rapid București cu 3 p, CSM Alexandria si Farul ocupând locurile 2-3, cu câte un punct fiecare.

Fotbaliștii alexandreni, stafful tehnic și conducerea clubului se arată încrezători într-o prestație bună și, de ce nu, în obținerea unui rezultat pozitiv care să facă cinste reprezentanței Teleormanului în această competiție fotbalistică.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button