Fotbal

CSM Alexandria sună adunarea cu gândul la promovare

Liderul la zi al seriei a 6-a a ligii a 3-a fotbalistice, CSM Alexandria se va reuni luni, 23 ianuarie, pe stadionul CSS-PECO sub comanda antrenorului Stefan Odoroaba.

Managerul sportiv al alexandrenilor, Constantin Miruta, ne-a declarat că echipa va avea o primă săptămână cu antrenamente care vizează redactarea la efort, după care fotbaliștii alexandreni se vor pregăti timp de 10 zile la baza proprie cu câte 2 antrenamente pe zi.

La capitolul plecări în inter-sezon, punctăm despărțirea de Ionut Teodorescu și Laurențiu Ana. CSM a transferat până în prezent doi fotbaliști care speră conducerea alexandreana, că va ajuta substanțial echipa în partidele de baraj în perspectiva promovării în liga a 2-a. Este vorba de mijlocașul central Radu Necșulescu de la CSM Slatina și căpitanul echipei Flacăra Horezu, Vlad Mocioaca.

De asemenea, trupa lui Ștefan Odoraba va disputa 6 jocuri de pregătire. Cu Metaliglobus Bucuresti, în deplasare, pe 1 februarie, cu FCSB 2, de asemenea în deplasare pe 4 februarie, pe 11 februarie cu Voluntari 2, la Voluntari, pe 18 februarie pe stadionul Extensiv cu U Craiova 2, pe 25 februarie la Tunari și, în fine, ultima partida, pe teren propriu cu Petrolul Potcoava, pe data de 4 martie.

Pe data de 10 martie se reia liga a 3-a, iar CSM are meci pe teren propriu cu Flacăra Horezu, partida transmisă de Info Expres TV în direct, pentru iubitorii fotbalului teleormanean.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button