Politic

Dănuț Cristescu:” Facturile uriașe la energie, un jaf național generalizat!”

Declarație de presă

Cîțu: ”NU VOM PLAFONA PREȚURILE LA ENERGIE!”

Premierul României îi sfidează pe români și refuză cu premeditare oprirea jafului național generalizat prin scumpirile uriașe ale energiei, deși sunt prevederi legale clare, pe care le-ar putea aplica.

Degeaba recunoaște ministrul Energiei neghiobia liberalizării sălbatice, făcută de guvernele PNL, și trimite controale la furnizorii care au scumpit facturile la electricitate și gaz. Controalele nu micșorează facturile, sunt doar propagandă de ochii lumii. Soluția este cea susținută de PSD! Aplicarea urgentă a prevederilor din legea concurenței care dau statului dreptul să intervină pentru a pune sub control dezmățul scumpirilor nestăvilite precum și măsuri de protecție a celor mai vulnerabili consumatori. În plus PSD va acționa pentru înființarea unei comisii parlamentare de control care să identifice precis cauzele și responsabilitățile abuzului monopolist care a crescut exponențial profiturile corporațiilor din energie, pe seama populației și a restului firmelor din România.

Românii sunt puși în genunchi! Cu salarii, pensii, alocații înghețate dar cu un înfricoșător carusel al scumpirilor care le spulberă puterea de cumpărare.

Dănuț Cristescu, senator PSD Teleorman

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button