Politic

Dănuț Cristescu: ” Fonduri consistente alocate prin PNI Anghel Saligny, in județul Teleorman!”

Declarație de presă

1.532.392.372 lei, investiții pentru alimentarea cu apă curentă, canalizare şi infrastructură rutieră în județul Teleorman, fonduri alocate prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”!

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administrației a aprobat sumele alocate prin Programul Național de Investiții, pentru dezvoltarea şi modernizarea comunităților locale.

Județul Teleormam va primi fonduri în valoare de 628.378.918 lei pentru proiecte de alimentare cu apă şi sisteme de canalizare şi alți 875.652.784lei, pentru proiecte de infrastructură rutieră: drumuri şi poduri.

Felicit primarii care au lucrat la proiectele depuse! Felicit președintele Consiliului Județean Teleorman, Adrian Gâdea, pentru sprijinul și consultanța acordată în vederea elaborării și depunerii proiectelor.

Aceste investiții sunt absolut necesare pentru modernizarea municipiilor, orașelor, comunelor și trebuie tratate cu maximă responsabilitate de primari, consilii locale, etc.

Este important ca investițiile realizate să aducă dezvoltare economică, socială și creşterea nivelului de trai al teleormănenilor, indiferent dacă aceştia locuiesc în mediul rural sau urban.

#ÎnEchipăPentruTeleorman

Dănuț Cristescu, senator PSD Teleorman

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button