Politic

Dănuț Cristescu, senator PSD:” Au început dezbaterile în comisii pentru plafonarea prețurilor la energie electrică și gaze!”

Declarație de presă

PSD insistă că plafonarea este SINGURA soluție care poate bloca scumpirile și-i obligă pe producătorii de energie să participe la efortul de susținere a populației și economiei. Orice altă variantă permite creșterea în continuare a prețurilor și implicit a profiturilor furnizorilor de electricitate și gaz. Este profund anormal și nociv ca populația și firmele să fie sufocate de scumpiri galopante, ca o inflație tot mai mare să macine puterea de cumpărare, doar în beneficiul unor profituri peste măsură ale firmelor din energie.Proiectul PSD a fost dezbătut în Comisia Economică a Senatului, Buget Finanțe, Energie și este așteptat punctul de vedere al Consiliului Concurenței și al ministerului Energiei.

Luni se va da votul, atât în Comisii cât și în plenul Senatului. Apoi, tot în regim de urgență va fi dezbaterea și votul decisiv din Camera Deputaților.

– Facturile la energie electrică se vor REDUCE cu până la 43%

– Facturile la gaz se vor reduce cu 23%

– Consumatorii vor primi și o COMPENSAŢIE pentru majorările de preț operate deja de furnizori

Este INTERZISĂ orice scumpire a prețurilor energiei și gazelor, în următoarele 6 luni.

Avem nevoie de cât mai multe semnături pentru a-i convinge şi pe parlamentarii din celelalte partide să voteze proiectul de lege!

EU am semnat, semnează şi TU!

Dănuț Cristescu, senator PSD Teleorman

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button