Actualitate

Depistați fara permis de conducere, sub influența alcoolului și a substanțelor psihoactive

Comunicat de presă

La data de 15 martie, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Alexandria au depistat un tânăr în vârstă de 26 de ani, din municipiul Alexandria, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism în municipiu, deși se afla sub influența substanțelor psihoactive.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultând faptul că acesta se afla sub influența substanțelor psihoactive, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ” conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive”, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

La data de 16 martie, polițiștii din cadrul Secției nr.11 Poliție Rurală Gălăteni au depistat un bărbat în vârstă de 47 de ani, din comuna Gălăteni, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 601C, deși se afla sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului” și “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, urmând a se propune soluție legală prin Parchetul competent.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button