Actualitate

Dezbatere publică privind “Strategia de Dezvoltare Durabilă a județului Teleorman

Comunicat de presă

În conformitate cu prevederile Legii nr. 52/2003, republicată, privind transparența decizională în administrația publică locală, Consiliul Județean Teleorman aduce la cunoștință publică elaborarea „Strategiei de Dezvoltare Durabilă a judeţului Teleorman pentru perioada 2021-2030.

„Strategia de Dezvoltare Durabilă a judeţului Teleorman pentru perioada 2021-2030” este realizată în conformitate cu legislația în vigoare și cu prevederile ghidului POCA, de către S.C. SYNESIS PARTNERS S.R.L. București, în cadrul proiectului „Îmbunătățirea capacității instituționale și de planificare strategică a administrației publice din județul Teleorman”, Cod MySMIS: 126118, cod SIPOCA: 530.

În acest context, vă invităm să consultați documentul strategic „Strategia de Dezvoltare Durabilă a judeţului Teleorman pentru perioada 2021-2030” supus dezbaterii publice, care se regăsește postat pe site-ul Consiliului Județean Teleorman, spre consultare publică. Așteptăm cu interes propunerile dumneavoastră până cel târziu la data de 21.12.2021, ora 1100:

– ca mesaj în format electronic pe adresele de e-mail: cjt@cjteleorman.ro, proiecteteleorman@gmail.com, strategiejudeteana@cjteleorman.ro și contact@synesispartners.ro;

– prin poștă sau curier rapid la adresa: str. Dunării nr. 178, Mun. Alexandria jud.Teleorman;

– personal, la sediul Consiliului Județean Teleorman, str. Dunării nr. 178, Mun. Alexandria, jud. Teleorman.

Participarea și opiniile cetățenilor sunt importante pentru Consiliul Județean Teleorman, acestea contribuind la realizarea justă și sustenabilă a viziunii obiectivelor strategice și a direcțiilor sectoriale de dezvoltare ale județului Teleorman.

 

 

 

 

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button