Actualitate

Doi bărbați au fost transportați la spital după un accident rutier ,la Lisa

Polițiștii au întocmit dosar penal

Cu puțin timp în urmă, în jurul orei 07.30, pe raza localității Lisa, a avut loc un accident rutier, produs între două autovehicule, în urma căruia au rezultat două victime, conștiente și cooperante, neîncarcerate.

Pentru gestionarea acestui eveniment, au intervenit pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Piatra, cu o ambulanță SMURD și o autospecială de stingere, iar din cadrul SAJ Teleorman un echipaj medical.

Cele două  autoturisme erau conduse de către doi bărbați domiciliați în comuna Lisa, respectiv orașul Zimnicea, rezultatul testării cu aparatul etilotest indicând faptul că, la momentul producerii evenimentului rutier, conducătorii auto nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză a fost întocmit dosar penal, urmând ca din cercetări să fie stabilite împrejurările și cauza producerii evenimentului.

Persoanele rănite, de gen masculin, din aceeași mașină, au primit primul ajutor calificat la fața locului, după care au fost transportate la UPU Alexandria pentru investigații amănunţite și îngrijiri de specialitate.

Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor P.S.I și sablarea carosabilului de combustibilul scurs de la unul dintre autovehicule.

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button