Actualitate

Doi bărbați din Teleorman,cercetați penal pentru operațiuni cu articole pirotehnice

În această dimineață , polițiștii din cadrul Serviciului Arme, explozivi și substanțe periculoase și cei din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sprijiniți de luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară
, emis de Judecătoria Roșiorii de Vede într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de “orice operațiuni efectuate cu articole pirotehnice fără drept” la domiciliul unui bărbat în vârsta de 47 de ani din comuna Peretu, județul Teleorman.

Polițiștii au  identificat și ridicat în vederea continuării cercetărilor, articole pirotehnice din categoriile F 1 și F 2, însemnând 24.058 bucăți petarde cu un foc, 5.008 bucăți petarde FS1 cu un foc, 2.250 bucăți petarde cu trei focuri și 192 de artificii și baterii artificii de diverse tipuri.

În cursul zilei de ieri, polițiștii din cadrul S.A.E.S.P, sprijiniți de luptători S.A.S., au pus în executare un alt mandat de percheziție domiciliară ,emis de Judecătoria Roșiorii de Vede, într-un alt dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii aceleiași infracțiunii la domiciliul unui tânăr în vârsta de 19 ani din comuna Vedea.

Articolele pirotehnice căutate au fost identificate la o altă locație și au fost ridicate 148 de articole pirotehnice de diferite modele, toate din categoria F2.

În continuare, în ambele cauze se efectuează cercetări pentru stabilirea întregii activități infracționale si pentru tragerea la răspundere penală a persoanelor implicate .

Afișați mai mult

Adrian Neagu

Redactor/operator imagine

Articole similare

Back to top button